ISKU – Nook-oppimispesä

ISKU – Nook-oppimispesä

Isku uudistaa työ- ja oppimisympäristöjä luovasti – muovipulloista kalusteeksi kehitetty Nook on tästä upea esimerkki! 60 % kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistettu ja kevyistä huopaelementeistä nopeasti koottava lattiaseinäke tarjoaa ääntä vaimentavan ja suojaisan oppimispesän. Innovatiivinen design on saanut tunnustusta kansainvälisesti. Isku voitti arvostetun GESS Education Award -palkinnon parhaasta vastuullisesta ja ekologisesta tuotteesta. https://isku.com/fi/nook/

Yhteistyötä huopakomponenttien valmistuksessa

Iskun ja Volarin yhteistyö Nook-tuotteen huopakomponenttien valmistuksessa alkoi kesällä 2018. Volar oli Iskulle ennestään tuttu toimija, jolla tiedettiin olevan vahvaa osaamista huopatuotteiden työstämisestä. Ekologisen tuotteen materiaalille asetettiin jo suunnitteluvaiheessa vaatimukseksi korkea kierrätysaste. Tärkeitä valintaperusteita olivat myös sopimusvalmistajan kotimaisuus ja paikallisuus, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman tuotekehityksen. Volarin kohdalla nämä vaatimukset täyttyivät hyvin.

Muotti Iskulta, tuotanto Volarilla

Nook suunniteltiin Iskulla vastauksena asiakastarpeeseen. Tuotteen kehitysvaiheessa Volaria konsultoitiin muotin suunnittelussa. Muotin tehtiin Iskulla, jonka jälkeen huopakomponenttien valmistus aloitettiin Volarin tuotantotiloissa Lahdessa. Alussa testattiin tuotteen puristusta eri paksuiseksi optimaalisen jäykkyyden ja pinnanlaadun löytämiseksi. Myös eri värejä ja kankaan puristamista huovan pintaan testattiin. Näin huopakomponenteille löydettiin paras mahdollinen valmistustapa.

Kuvat ISKU

Samasta talosta löytyy paljon osaamista

Volarin vahvuus on monipuolisuus. Samasta talosta löytyy todella paljon osaamista huopatuotteista, kylmävaahtoon ja aina tyhjiömuovaukseen. Tämä mahdollistaa kokonaisuuksien tarjoamisen, joka on ostajalle merkittävä etu. Myös laatuun ja toimitusvarmuuteen on oltu tyytyväisiä, eikä asiakasreklamaatioita ole ollut.

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja ratkaisukeskeistä.

Isku Yhtymä Oy Petteri Häkkinen (muotoilija) Elise Tarvainen (VP, International Business) Erkki Häkkinen (hankintapäällikkö)

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä