Asiakkaitamme

Asiakaskuntamme koostuu teollisista toimijoista mm. ilmailun, ajoneuvotellisuuden ja sisustuksen aloilla. Tätä kautta erikoisosaamisemme näkyy ja tuntuu asiakkaiden lopputuotteissa ja ihmisten arjessa ympäri maailmaa. Osaamisemme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin. Käytössämme olevien teknologioiden avulla voimme valmistaa osia alalle kuin alalle. 

  • Rakenteellisesti edistyneet ja ominaisuuksiltaan ylivoimaiset komposiittisovellukset ilmailu-, puolustus- ja turvallisuusteollisuuden tarpeisiin. Käyttökohteina mm. merivoimien kalustot sekä tutkimus- ja mittauslaitteet.

  • Meillä on vuosikymmenien kokemus lääketeollisuuden ja terveydenhuoltoalan sovellustoimituksista. Valmistamme muovattuja komponentteja mm. sairaalasänkyihin ja lääketieteellisiin laitteisiin, kuten kuvantamislaitteisiin.

  • Huonekaluteollisuudelle ja sisustusalalle ulkoasultaan tyylikkäitä, ääntä vaimentavia ja akustisesti edistyneitä ratkaisuja.

  • Muovattuja ratkaisuja viimeistelyyn. Ajoneuvon ulkopuoliset osat, esimerkiksi ulkokatot, takalokasuojat ja erilaiset ulkoverhoiluosat.

Ilmailuteollisuus 

​​Ilmailuteollisuus on monipuolinen ala, jonka teknologiavaatimukset ovat huippuluokkaa. Volarin pitkä historia ilmailuteollisuuden parissa antaa meille ensiluokkaisen tuntuman alan tarpeista. Meillä on vankka kokemus ja ymmärrys tiukoistakin teknisistä vaatimuksista.   

​Komposiittiosastomme erikoisosaaminen mahdollistaa laadukkaiden ja tarkkuudella valmistettujen osien valmistamisen ilmailuteollisuuden tarpeisiin. Meillä on syvä ymmärrys turvallisuus- ja suorituskykyvaatimusten täyttämisestä ja tunnemme materiaalien ominaisuudet ja mahdollisuudet. Korkealaatuisten materiaalien avulla pystymme takaamaan suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden myös vaativissa olosuhteissa. 

​Ketterien valmistusmenetelmiemme ansiosta olemme valmiita tarttumaan myös haastaviin ja uniikkeihin projekteihin.​ 

Terveysteknologia 

​​Terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ala. Sairaaloiden ja tutkimuslaitosten olosuhteet asettavat korkeat vaatimukset niin laadulle, kuin materiaalien ominaisuuksillekin. 

​Volar on useiden terveysteknologia-alojen toimijoiden yhteistyökumppani jo pidemmältä ajalta. Olemme toimittaneet osia muun muassa sairaalakalusteisiin, puhdaskaappeihin, sekä erilaisiin diagnostisiin laitteisiin. Tarkka valmistusprosessimme takaa tuotteiden luotettavuuden ja turvallisuuden. 

​Korkeat laatuvaatimukset niin kestävyyden, kuin erilaisten kemikaalien ja lämpötilojen sietokyvynkin suhteen ovat meille tuttuja ja tuntemuksemme erilaisten materiaalien ominaisuuksista auttavat meitä löytämään parhaan ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.​ 

Sisustusteollisuus 

Sisustusteollisuus on hyvin monipuolinen ala, jossa tarpeet ja trendit vaihtelevat. Laatu ja kestävyys ovat alan dynaamisuudesta huolimatta olennaisessa osassa. 

Volar valmistaa erilaisille sisustusalan toimijoille osia ja osakokonaisuuksia aina istuimien osista verhoiluun ja akustisiin paneeleihin. Tekemiimme osiin saatat törmätä toimistoissa, kouluissa ja julkisissa tiloissa. Meiltä löytyy osaamista ja ymmärrystä niin design-tuotteiden, kuin julkistentin tilojen vaatimuksista. 

Valmistusteknologiamme tarjoavat monia mahdollisuuksia erilaisille ratkaisuille myös sisustusteollisuuden tarpeisiin. 

Erikoisajoneuvoteollisuus 

​​Erikoisajoneuvoteollisuus on ala, joka nimensä mukaisesti keskittyy valmistamaan ajoneuvoja tiettyihin erikoistarkoituksiin ja tarpeisiin. Erikoisajoneuvot eivät yleensä sovi perinteisten henkilö- tai tavaraliikenteen ajoneuvojen malleihin. 

​Erikoisajoneuvoteollisuuden tarpeet ovat Volarin erikoisosaamista. Meillä on vuosien kokemus osakokonaisuuksien toimittamisesta mitä erilaisimpiin erikoisajoneuvoihin. Valmistamme niihin niin muoviosia, kuten lokasuojia ja erilaisia paneeleita, kuin myös sisäkattoverhoiluja ja istuimia. Käyttökohteina voivat olla työkoneiden vaativat sääolosuhteet metsissä ja pelloilla, tai taas vastapainoisesti lähettien ja golfautojen urbaanit olosuhteet kaupungeissa ja viheriöillä. 

​Kokemuksemme kautta meillä on erinomainen käsitys alan vaatimuksista tuotannolle ja pystymmekin tarjoamaan erilaisia joustavia ratkaisuja niin teknisiin kysymyksiin, kuin myös tuotantomenetelmiin.​ 

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä