Avant Tecno Oy

Avant Tecno Oy

Konevalmistaja Avant Tecno on vahvasti kasvava suomalainen perheyritys ja alansa markkinajohtaja. Ylöjärven tehtaalla on valmistettu yli 50 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 lähtien. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima työlaitteita ja lisävarusteita. Valtaosa tuotteista menee vientiin maarakennuksen, kiinteistöhuollon, maatalouden ja vihersisustuksen tarpeisiin. Konserniin kuuluu myös Leguan Lifts Oy sekä omat myyntiyhtiöt USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Brasiliassa.​​​​ https://www.avanttecno.com/fi

Kestäviä muoviosia pienkuormaajiin ja nostolaitteisiin kustannustehokkaasti

Avant Tecnolla sopimuskumppanit valitaan huolella ja niiden painotukset vaihtelevat tapauskohteisesti. Toimittajakumppanin valintaan vaikuttavat mm. yrityksen sijainti ja koko, taloudellinen asema, referenssit, laatutekijät, hintataso ja tuotantokalusto. Painoarvoa on myös muilla ominaisuuksilla, kuten yrityksen johtamisella. Laajoihin yhteistyöprojekteihin kuuluu toimittajan auditointi riskien minimoimiseksi sekä laatu- ja tuotanto-ongelmien ehkäisemiseksi.

Luottokumppani myös varastotäydennyksissä

Avant Tecnon ja Purvacin yhteistyö käynnistyi vuoden 2008 aikoihin kahden eri sarjan osien valmistuksella. Tuotanto päästiin aloittamaan käytössä olleita styrox-muotteja sovittamalla. Osien määrän kasvaessa käyttöön otettiin kustannustehokkaaseen volyymituotantoon parhaiten soveltuvat muottiratkaisut. Nykyisin Avantin laite- ja koneosia on tuotannossa jatkuvasti.

Purvac valmistaa ja toimittaa Avant-pientraktoreiden sekä Leguan-henkilönostimien erilaiset muoviosat, kuten lokasuojat ja erilaisten lisävarusteisiin liittyvät osat, kuten ruohonleikkurin katteet. Käytössä oleva hyllytyspalvelu varmistaa tarvittavien osien joustavan ja nopean saatavuuden. Aiemmin hyllytyspalvelun merkitys oli suuri, mutta toiminnan laajennettua nimikkeiden hallinta on ollut helpompaa perinteisin ostoin.

Tyytyväisyyttä laatu- ja toimitusvarmuuteen

Valmistusyhteistyötä on tehty jo 15 vuoden ajan, positiivisin tuloksin. Osien toimitukset sujuvat mutkattomasti ja osien laatuongelmat ovat olleet erittäin vähäisiä. Kommunikointi yhteyshenkilön kanssa toimii hyvin. Avant-pienkuormaajien ja -nostolaitteiden tuotantolinja pidetään yhteistuumin tehokkaana ja sujuvana. Yhteistyö tutun toimittajakumppanin kanssa jatkuu edelleen, nyt vain uuden Volar-brändin alla.

Yhteistyö toimii hyvin. Toimitukset sujuvat ja tuotteiden laatu vastaa odotuksia.

Kimmo Ylälehto
Sourcing Manager
Avant Tecno Oy

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä