Puristemuovaus

PET-huovan sekä muiden puristusmuovattavien materiaalien muovaus 2-puoleisella muotilla puristamalla.

Valmistamme asiakkaan spesifikaation mukaisia tuotteita. Kappaleet viimeistellään 6-akselisilla robottivesileikkureilla. Robottileikkuu mahdollistaa monipuolisesti aukotukset ja reunaleikkuut tarkasti ja tehokkaasti.

Volar on erikoistunut toimittamaan sarjatuotantokappaleita asiakkaidensa tarpeisiin. Tyypillisessä osakokonaisuuden toimituksessa toimitussisältöön kuuluu esimerkiksi ajoneuvoteollisuuden asiakkaalle puristusmuovattuja ohjaamon verhoiluosia, sekä sävyihin sopivia, samaan osakokonaisuuteen liittyviä alipainemuovattuja verhoiluosia.

Parasta laatua haluttaessa puristukseen käytetään alumiinista koneistettuja muotteja. Myös edullisempia muottivaihtoehtoja on olemassa mm. protokappaleiden ja pienten sarjojen toteuttamiseen.

Volarilla on alansa johtavat materiaalitoimittajat useasta EU-maasta. Suurempien volyymien ollessa kyseessä, materiaalin ominaisuuksia, kuten väri ja ominaispaksuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiantuntijamme auttaa asiakkaamme suunnittelijaa valmistettavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Näin saamme usein kappaleet onnistumaan jo ensimmäisellä protokierroksella, ja asiakkaamme säästää sekä aikaa, että kustannuksia.

Sarjakoot valmistamme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja toimitukset hoidamme globaalisti.

Ota yhteyttä, kerromme tarjonnastamme

Kuvia toteutuksistamme

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä