Investointeja Viron-tehtaallemme

Investointeja Viron-tehtaallemme

Merkittäviä investointeja Viron-tehtaallemme – entistä parempaa laatua ja kapasiteettia asiakkaillemme!

Somerussa Rakveren vieressä sijaitsevan Viron-tehtaamme elää mielenkiintoisia aikoja. Tehtaalle on tehty mittavia investointeja, ja kesän aikana kaikki alkaa olla valmista.

Mikä parasta, asiakkaamme pääsevät hyötymään uudistuksista välittömästi. Mitä uudistukset tuovat tullessaan?

🏗 Suuria investointeja:

Uusi 2000 neliömetrin tuotantohalli on valmistunut.

Uusi halli tulee olemaan täydessä toiminnassa tulevien kuukausien aikana, mikä luo mahdollisuuksia merkittävälle tuotannon kasvulle ja kehitykselle.

🚀 Kasvava kapasiteetti:

Modernit tuotantolaitteet: uusi lämpömuovauslinja, CNC-kone ja vaakasaha. Uusien koneiden ansiosta tuotantokapasiteettimme kasvaa huomattavasti.

💡 Parantunut energiatehokkuus:

Uudet koneemme ovat jopa 30–40 % energiatehokkaampia kuin aikaisemmat mallit, mikä tukee sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja hiilijalanjälkemme vähentämiseen.

👌 Parempaa laatua asiakkaillemme:

Kehittynyt teknologia mahdollistaa tarkemman ohjauksen ja säädön, mikä parantaa tuotteidemme laatua. Näin voimme vastata asiakkaidemme korkeisiin laatuvaatimuksiin entistäkin paremmin.

Kuulostaa aika hyvältä, eikö!

Näiden kaikkien hyötyjen ansiosta voimme valmistaa yhä laadukkaampia lämpömuovattuja muovituotteita. Valmistamme Virossa myös monimutkaisia polyuretaanituotteita, kuten ergonomisia istuinkomponentteja.

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä