Uponor Infra Oy

Uponor Infra Oy

Uponor on yksi johtavista kansainvälisistä toimijoista, jonka ratkaisut kuljettavat vettä tehokkaasti ja varmasti kaupungeissa, rakennuksissa ja kodeissa. Uponor tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kestäviä ja turvallisia tuotteita niin talotekniseen kuin yhdyskuntatekniseenkin rakentamiseen. https://www.uponor.com/fi-fi

Tarve eristepakkauksien sopimusvalmistajalle

Volar Plastic -konserniin kuuluva Purvac on toiminut Uponor Ecolex -eristeputkien liittämiseen tarkoitettujen eristepakkauksien pitkäaikaisena sopimusvalmistajana. Yhteistyö aloitettiin Purvacin tarjotessa eristepakkauksien valmistukseen tarvittavaa lämpömuovausteknologiaa sekä luotettavaa erikoisosaamista. Tiiveys- ja kestävyystestien jälkeen talotekniikan tarpeisiin soveltuvat eristepakkaukset osineen siirrettiin Purvacin tuotantoon.

Tehokas palvelumalli valmistuksesta toimituksiin

Työnjako on ollut alusta asti selkeä: Uponor suunnittelee tuotteet, jotka Purvac valmistaa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Aluksi tuotteita meni vientiin lähinnä Saksaan ja Ruotsiin, sittemmin myös Suomeen. Toimituksia palvelee Purvacin kaupintavarasto Nastolassa, josta tavaraa laskutetaan menekin mukaan. Kaupintavaraston lisäksi tuotetoimituksiin kuuluu portaalitäytöt varmuusrajojen mukaan sekä normaalit tilaukset. Toimiva yhdistelmä varmistaa tuotteiden luotettavan toimitusvarmuuden.

Paikallisuus tuo lisäarvoa yhteistyöhön

Yli kymmenen vuoden yhteistyö on toiminut sujuvasti. Purvac on Uponorille paikallinen toimittaja, johon pystytään pitämään yhteyttä helposti. Yhteistyö on ollut sujuvaa myös toimivan logistiikan vuoksi. Käytössä olevien järjestelmien avulla Uponor-tuotteiden menekki on Purvacille reaaliajassa näkyvillä.

Kaupintavarasto tuo kustannustehokkuutta toimitusketjuun. Lisäksi Uponorin Purvacin käyttöön tarjoama toimittajaportaali auttaa varmistamaan tuotteiden saatavuuden sekä vähentää molempien osapuolten työtä tilausten osalta. Sujuvaan toimintamalliin ollaan Uponorilla kaikkiaan tyytyväisiä ja yhteistyötä jatketaan edelleen.

Tärkeintä on toimitusvarmuus, tuotteiden laatu sekä kustannustehokkuus. Purvacin kanssa laatupoikkeamia on ollut erittäin vähän.

Jori Rantahakala
Specialist, Sourcing
Uponor Infra Oy

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä