Muovin lämpömuovaus, alipainemuovaus

Kestomuovilevyn muovausta muotin, lämmön ja alipaineen avulla. Tuotamme mittatarkat osat eri materiaaleista. Palvelumme kattaa koko prosessin valmistettavuuden konsultoinnista tarpeenmukaiseen ratkaisuun asti.

Lämpömuovauspalvelumme soveltuu valmistajille, jotka tarvitsevat tuotteissaan muotoilun vapautta, tuotekehityksen nopeaa läpimenoaikaa, kustannustehokkuutta pienille ja keskisuurille sarjoille, kierrätettävyyttä sekä joustavuutta. Alipainemuovaus mahdollistaa myös pitkälle kokoonpantavat tuotteet, joilla asiakkaan omaa prosessia saadaan tehostettua.

Konekanta – nopea ja tehokas

Käytössämme on halogeenilämmityksellä toimivat, ympäristöystävälliset ja tehokkaat koneet. Ne kuumentavat muovilevyt energiaa säästäen ja nopeammin perinteisiin lämpömuovauskoneisiin verrattuna. Kaikissa työsoluissa jälkityöstö hoidetaan robotilla. Tuotamme mittatarkat osat eri materiaaleista: HDPE, ABS ja PS. 

Parhaat materiaalit

Käytämme vain alan parhaimpien, laatuauditoitujen toimittajien materiaaleja. Mahdollisuus käyttää myös kierrätettyjä tai kierrätettäviä valmistusmateriaaleja.

Ota yhteyttä, kerromme tarjonnastamme

Kuvia toteutuksistamme

Jätä yhteydenotto­pyyntö

Myyjämme vastaavat sinulle kahden päivän kuluessa

Ota yhteyttä